Sven Gudden

Mijn naam is Sven Gudden en ben sinds 2011 werkzaam in de fitnessbranche. Als ervaren fitness en groepsles instructeur heb ik mezelf sterk ontwikkeld op het gebied van training, voeding en lifestyle. Als personal trainer en voedingsadviseur help ik u om op een leuke en verantwoorde manier uw doel te behalen. Of het doel nu afslanken, figuurtraining, sportspecifieke training of kracht opbouw is, samen werken we stapsgewijs naar uw doel toe. Maar belangrijker, ik help u de gestelde doelen te behouden door middel van een makkelijk vol te houden voeding en beweegpatroon.

Met een persoonlijke en positieve benadering zorg ik ervoor dat u gemotiveerd blijft om het beste eruit te halen. Ik ben een voorstander van functionele training, bewegingen die u in het dagelijkse leven ook vaak tegenkomt. Op een correcte manier uw eigen lichaam leren te gebruiken door combinatie van kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, lenigheid en snelheid.
Hard trainen op een leuke manier!

Specialisaties:
– Krachttraining (man en vrouw)
– Gewichtsbeheersing (trainen bij overgewicht)
– Conditie training
– Voedingsadvies & leefstijlverandering
– Core stability training (buik, onderrug)
– BootCamp en buitentraining
– Circuit training
– Trainen met jeugdigen
– Motivatie & inspiratie
– Trainen met fysieke klachten

Sinds kort ben ik samen met mijn vriendin Stephanie van Gemert ook gestart met persoonlijke voeding en sport begeleiding in Veldhoven. Hierin begeleiden wij mensen naar een fit en vitaal leven met de drie belangrijkste factoren voor een fit lichaam voeding, beweging en ontspanning.