Stephanie van Gemert

Hoi, ik ben Stephanie van Gemert en werk in Veldhoven bij zwembad den Ekkerman. Twee jaar geleden ben ik overgestapt van jeugd zwemlessen naar allround aqua instructeur. Ik geef nu wekelijks verschillende beweeglessen in het zwemwater. Een half jaar geleden heb ik een gehele nieuwe les opgezet genaamd ”een maatje meer”. Aangezien de meeste mensen in deze lessen het doel afslanken of fit worden als doel hebben ben ik me meer gaan verdiepen op het gebied van voeding en Lifestyle.

Daarbij geef ik ook de lessen aqua BootCamp, aqua Move, trim zwemmen en zwangerschap zwemmen. Beweging is erg goed voor lichaam en geest maar alleen beweging is niet genoeg. Wil je daadwerkelijk je gestelde doelen behalen zijn voeding en ontspanning erg belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Nu heb ik een programma gevonden die deze aspecten op een relatief makkelijke manier combineert. Wekelijks makkelijk te bereiden gezonde gerechten die in de normale supermarkt te halen zijn. Eén op één begeleiding aan huis met de mogelijkheid op een sportschema voor thuisgebruik.

Wil jij samen met mij jou doelen behalen? Wacht dan niet langer, en neem contact met me op.

Specialisaties:
– 
Voedingsadvies
– Motivatie & inspiratie
– Gewichtsbeheersing
– Bootcamp en buitentraining
– Aqua Move
– Aqua trim zwemmen
– Jeugd zwemlessen A,B en C diploma