Marlon Boons

Mijn naam is Marlon Boons, gediplomeerd Personal Trainer en nu ruim 14 jaar actief in de fitnessbranche als fitnessinstructeur, groepsles instructeur en oprichter van sportschool Boons in Eersel.

Van jongs af aan ben ik een actief geweest in de judosport. Tijdens mijn topsportcarrière ben ik 3 maal Nederlands kampioen geweest en heb ik 3 maal deelgenomen aan het Europees kampioenschap en aan het Wereldkampioenschap. Hierna was ik 6 jaar werkzaam als sportcreatief therapeut in het speciaal onderwijs. Hier verzorgde ik diverse lessen voor kinderen met ADHD, autisme en aanverwante contact stoornissen.

Na mijn judo carrière heb ik nog éénmaal deelgenomen aan het Europees kampioenschap Sambo in Griekenland en het Wereldkampioenschap in Roemenië.

Buiten het verzorgen van lessen judo, zelfverdediging en weerbaarheid geef ik ook diverse groepslessen zoals: Club Power, Spinning, BBBB, Crosscore en Kickit.

Ik vind het geweldig om mijn inzichten te delen met jou. De focus op jou typeert mij, je krijgt 100% maatwerk en aandacht.

Specialisaties:
– Krachttraining (man en vrouw)
– Gewichtsbeheersing (trainen bij overgewicht)
– Conditie training
– Voedingsadvies & leefstijlverandering
– Core stability training (buik,onderrug)
– Weerbaarheid en zelfverdediging
–  Bokstraining
– Circuit training
– Motivatie & inspiratie
– Trainen met fysieke klachten