Bereik uw doelen snel en efficiënt

Ervaringen

Door het Slimbizz leefstijlprogramma heb ik geleerd dat als je ergens echt voor gaat en er moeite voor doet, je ook beloond wordt. Wat ik fijn vond is dat je geen “honger hoeft te lijden”. Ik heb elke dag genoten van lekkere afwisselende gerechten. Op de zwaardere momenten heb ik veel steun gehad van mijn gemotiveerde coach die ervoor zorgde dat de gestelde doelen helemaal niet zo ver leken. Ik vond het elke zweetdruppel waard en ik zou het zeker weer doen.

Mijn doel was om 4 kilo vet te verliezen en daarbij spiermassa op te bouwen. Uiteindelijk ben ik 4 kilo aan vet verloren en is mijn spiermassa met 1,8 kilo verhoogd. En dit allemaal in 12 weken gezonde voeding en 3 maal per week een combinatie van kracht en conditie training. Absoluut een aanrader omdat het geen dieet is maar een andere manier van eten.

Resultaten:
– 4 Kg aan vet verloren
– 1,8 Kg opbouw van de spiermassa
– Verbeterde leefstijl
– Fit en slank voor de zomer

Laura

De training bij PT de Kempen ervaar ik als erg positief en prettig. Er is goede begeleiding van de personal trainers en de trainingen zijn afwisselend. Als zelfstandig ondernemer kan ik een stok achter de deur goed gebruiken en hier zorgen ze dan ook voor.

Ik kom graag trainen bij PT de Kempen. De locatie is een erg mooie sportschool, waarbij alle faciliteiten goed zijn en de sfeer ontspannen. Zeker in de zaal trainen is heel leuk. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd. We begonnen met twee keer per week trainen, inmiddels (na half jaar) zitten we op gemiddeld 3 keer per week trainen. Dit bestaat bij mij uit 2 maal PT en 1 maal zelfstandig sporten. Door de samenwerking die PT de Kempen heeft met Sportschool Boons kan ik hier onbeperkt gaan sporten.
Samenvattend in 1 woord: top!

James

Ik ben het personal training traject bij sportschool Boons in gegaan omdat ik uit mijn broeken scheurde. Nu had ik de keuze om een grotere maat broek te kopen, of om iets aan de oorzaak te doen. Ik kwam in gesprek met Sven Gudden voor eventueel personal training. Na een leuk gesprek te hebben gehad was ik overtuigd. Ik ga starten met Personal training!

Het voordeel van deze Personal training sessies  is dat er een onbeperkt sport abonnement aan gekoppeld zit. Waardoor de “spreekwoordelijke stok achter de deur” aanwezig blijft. En je meer begeleiding krijgt dan alleen maar het uurtje personal training.

Trainen op een gezellige intensieve manier!  Veel variatie van bokstraining, conditie en kracht trainingen.

Resultaten:
-Zelfverzekerd over zichzelf
– 10 Kg gewichtverlies, waarvan 6,5 kg aan vet
– Spierbehoud van 73 kg
– Metabolische leeftijd van 50 jaar naar 35 jaar
– Vind sporten nu leuk!
– Goede leefstijl

Coen

Afgelopen mei (2017) ben ik begonnen met personal training bij Personal training de Kempen. In het verleden heb ik aan diverse sporten deelgenomen en enige tijd aan fitness gedaan. Desondanks zat ik nooit echt lekker in mijn vel. Vandaar dat ik de knoop toch maar heb doorgehakt om een Personal trainer te nemen.

Al mochten er wel enkele kilo’s vanaf was dit toch niet echt mijn hoofddoel. Gewoon lekker in mijn vel komen te zitten,.. daar ging ik voor.

Na een uitgebreide intake is er door mijn personal trainer Marlon een mooi schema samengesteld. Mijn schema bestaat uit sporten, ontspanning en voeding. Voorheen dacht ik dat personal trainers alleen een lesje gaven en ‘ that’s it ‘. Maar nee. Er komt veel meer bij kijken. Ik kan mijn sportschema thuis ook inzien door middel van een persoonlijke webpagina. Op mijn pagina kan ik gebruik maken van complete voedingsschema’s, met ingrediënten en boodschappenlijst. De gerechten kan ik zelf selecteren waardoor mijn gezin gewoon mee kan eten.

De trainingen zijn divers, rekening houdend met mijn persoonlijke voorkeur maar wel effectief. Omdat ik het erg leuk vind om mijn energie en stress kwijt te kunnen door het stoten tegen een stootkussen zit er dit bij mij altijd wel even bij. Marlon houd hier rekening mee. Verders gebruiken we met regelmaat dumbells maar ook zakken, ropes en elastieken.

Door de inspanning kan ik de stress en spanning van het werk er goed in kwijt. Ik kom moe en voldaan thuis waardoor ik een betere nachtrust heb als voorheen. Had ik dit maar eerder gedaan. Bedankt Toppers van personal training de Kempen!! ( Marianne )

Marianne

2 jaar geleden moest de knop om, na vele pogingen zoals vele diëten en de vacu step was het me nog niet gelukt. Ik viel telkens een kilo of 10 af maar deze kilo’s vlogen er vervolgens weer aan, de stok achter de deur was weg.

Toen zag ik een advertentie over personal training en ben er meteen naartoe gegaan. Samen met hem ging ik de strijd aan met als doel 35 kilo afvallen. Dit doel heb ik in 1 jaar tijd weten te halen. Omdat ik van mezelf weet dat ik gemakkelijk weer terugval in ongezonde gewoontes en mijn personal trainer ging verhuizen ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer die mijn stok achter de deur blijft en waar ik mijn volgende doel wil behalen.

Ik kwam in gesprek met Sven Gudden, hij is personal trainer en werkt in samenwerking met Sportschool Boons. Nu 4 maanden later ben ik erg blij dat ik deze stap gemaakt heb. Leuke uitdagende trainingen en wekelijks de extra aandacht die ik nodig heb om mijn doel te behalen.

Resultaten:
– 35 kg gewichtverlies
– Fit en gezonde leefstijl

Tiny

 

Rosette begon met een lichaamsgewicht van 82,5 kg en een vetmassa van 35,1 kg. Ze was ervan overtuigd dat ze de knop nu om moest zetten om resultaat te boeken. Belangrijk was dat ze zich lekker in haar vel ging voelen, meer dagelijkse energie krijgt en haar vetmassa naar beneden gaat met gezonde voeding en een juist beweegpatroon. Voorheen had ze al met regelmaat een poging gedaan met afvallen. Ze viel telkens weer terug in hetzelfde patroon als ze ermee stopte, Rosette; ‘geen shakes of vitamine pillen meer voor mij’.

Het mooie van Rosette is dat ze tijdens de gehele 3 maanden begeleiding geen enkel moeilijk moment voor zichzelf  heeft gekend. Ze heeft de knop omgezet en is er 100% voor gegaan.
Drie maanden later heeft ze een gewicht van 70,3 kg en een vetmassa van 24,7 kg. Dit resulteert in een gezonde metabolische leeftijd en een gewichtsverlies van 12,2 kg waarvan 10,4 kg aan puur vet.

Resultaten:
– 12,2 kg gewichtsverlies in 12 weken.
– Verbeterde conditie en zit weer lekker in haar vel.

Rosette

 

Dianne is gestart met een gewicht van 80,4 kg waarvan 29,2 kg aan vet. Ze voelde zich niet lekker in haar vel. Ze heeft namelijk altijd rond de 75 kg gewogen en voor haar gevoel blijft haar gewicht steeds stapsgewijs stijgen.  Het doel was dus om weer terug naar de 75 kg te gaan. Belangrijk was dat we de spiermassa moesten behouden rond de 47 kg en het vet eraf moest. 11 weken later was het doel behaald ze woog  73,9 kg en haar vetmassa was 5 kg minder.

Nog belangrijker is dat ze nu 3 keer per week met een fijn gevoel gaat sporten en dat ze veel energie heeft. Nu kan ze haar gewicht behouden door een maandelijks weegmoment  op de body scan zodat ze niet weer langzaam terug naar de 80 kg zal gaan. Wanneer het de verkeerde kant in gaat, passen we haar sportschema en voedingsschema weer even aan.

Resultaten:
– Doelstelling behaald door 5 kg aan puur vet te verliezen.
– Meer energie en plezier in het sporten.

Dianne