Afslankprogramma

Een gezonde leefstijl voor iedereen. Het Slimbizz programma is een compleet concept met de 3 belangrijkste aspecten voeding, beweging en ontspanning om een gezonde leefstijl te creëren. Kamp je al lang met overgewicht, een slecht zelfbeeld of zit je niet lekker in je vel. Vind je het moeilijk om een eigen gezonde leefstijl te creëren of heeft u als doel spiermassa opbouwen of terug in shape komen na blessure leed?
Dan is het Slimbizz programma de oplossing!

Voel je fit, gezond en in balans

Kiezen uit een groot scala van eenvoudig te bereiden voedingrecepten voor het hele gezin. Deze gerechten zijn gezond, gevarieerd en bevatten veel keuze uit koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, gluten- en lactosevrije recepten. Deze gerechten zijn via je eigen website uit te printen via een boodschappenlijst voor een hele week.

Stel doelen & behaal je doelen!

Persoonlijke beweegschema’s gemaakt voor jou gestelde doelen. Een wekelijks weeg en meet moment met je persoonlijke coach. En het Slimbizz werkboek met extra opdrachten en tips voor thuis.

Slimbizz is gebruiksvriendelijk voor elke doelgroep. Je hebt een eigen internetpagina waarbij jou gegevens opgeslagen staan.